Ondrej Slašťan

Hľadáte univerzálneho moderátora na Vaše akcie? Ste na správnej adrese. Šarmantný mladý muž - Ondrej Slašťan Vám rád odmoderuje športové, zábavné, kultúrne, spoločenské akcie, večierky, programy, tu...

  • Ondrej Slašťan

Umelecká a eventová agentúra Camille

Vitajte na stránkach Umeleckej Agentúry Camille. Radi Vám ponúkneme na Vašu akciu nie len umelcov, ale aj ďalšie služby spojené s organizáciou a zabezpečením rôznych typov akcií, od firemných eventov cez spoločenské akcie, programy na mestské podujatia až po plesy, recepcie, rauty. V prípade záujmu poskytujeme aj súvisiace PR a reklamné služby.

Lýdia Novotná

Lýdia Novotná - pesničkárkaLýdia Novotná, rod. Potočková - bola líderkou niekdajšej folkovej skupiny Šiesty (ne)zmysel, ktorá fungovala v rokoch 1999 až 2004, najskôr ako dievčenské trio, s ktorým natočila aj vlastné CD. V skupine Lýdia písala hudbu aj texty pesničiek a samozrejme spievala a hrala na gitare. Kapela skončila v čase keď sa Lýdii narodil syn Kubko a kedy sa Lýdia začala naplno venovať rodičovským povinnostiam. Kubo má v súčasnosti už 12 rokov a pribudla k nemu aj štvorročná dcérka Lea. Po rokoch však Lýdia začína opäť tvoriť nové pesničky - opäť s úžasnými textami a prevedením, hoci o poznanie vyzretejšie - ako je aj ona sama. :)

Čítať celý článok...
 
Michael Jackson - imitátor

Michael Jackson imitátorDokonalý imitátor Michaela Jacksona - profesionálne tanečné vystúpenia na akýchkoľvek kultúrnych a spoločenských akciách. Ak chcete, aby si ľudia z Vašej akcie odnášali nezabudnuteľný zážitok, tak je tu pre Vás jedinečná tanečná show. Od začiatku až po koniec vystúpenia uvidíte ozajstného Michaela Jacksona a nie len obyčajného tanečníka. Tento Michael Jackson má za sebou množstvo vystúpení aj v televíznych reláciách a v súčasnosti je žiadaným aj v zahraničí.

 

Čítať celý článok...
 
Anka Repková

Anka Repková & bandAnka Repková je mladá poprocková a muzikálová speváčka. Účinkovala v muzikáloch Rocky Horror Show, Rebelové, Vlasy a ďalších, vystupovala ako sólistka Orchestra Gustava Broma, v súčasnosti je sólistkou orchestra Pavla Zajáčka a tiež koncertuje so svojou kapelou Anka Repková Band ako aj Replay Band. Spolupracuje s Daliborom Jandom, účinkovala taktiež ako speváčka v tv reláciách Lets Dance a Bailando. V ponuke je komorné vystúpenie s klavírnym sprievodom, so sprievodom gitary a cajona, kapelový program prevzatých známych skladieb vhodný na spoločenské podujatia a tiež koncertný program vlastných skladieb. Podrobné informácie o programoch a orientačný repertoár nájdete nižšie.

 

Čítať celý článok...
 
Richard Vrablec

Richard VrablecJedinečný Richard Vrablec je zárukou skvelej nálady a zábavy na Vašej párty či akejkoľvek inej akcii. Nie je to len obyčajný moderátor, ale zároveň svojim neopakovateľným humorom a šarmom jemu vlastným oživí každú akciu, či už ide o prestížny ples či firemnú party, verejné prezentačné akcie, či program pre deti. Nezameniteľné sú aj jeho interaktívne súťaže pre účastníkov akcií, pri ktorých sa všetci zabavia a nasmejú, ako aj neskutočné improvizácie a invencie v moderovaní. U Riša sa nemusíte trápiť so scenárom, ten si rád vytvára sám, priamo počas akcie. Špecifikom Riša Vrableca je aj Slovenská Kniha Rekordov, ktorej je patrónom.

 

 

Čítať celý článok...